נוימן חיינר אדריכלים

מגדל מגורים ומלון | לימסול

2019 |  זכיה בתחרות בינאלומית, הן באדריכלות והן בעיצוב הפנים | קפריסין | הדמיות - אנדו | הפרויקט כולל מרחב ציבורי פתוח, מועדון חוף ובו מגוון פונקציות בילוי, ומגדל בן 32 קומות הכולל קומות מלון של מותג בינלאומי מוכר, קומות מגורים, ופונקציות ציבוריות ומסחריות כגון: לובי, לאונג' שטחי מסחר נרחבים, מסעדת שף, ברים, בתי קפה, אולמות ארועים/מרכז כנסים, מרכז עסקים, ספא חדר כושר, מגרשי סקווש, שתי בריכות לגונה ומועדון חוף.  בקומות 3-13 תמהיל של חדרי מלון כאשר כולם נהנים מנוף ישיר לים.  בקומותיו העליונות דירות איכותיות בגדלים שונים כאשר מכל דירה ודירה נשקף נוף עוצר נשימה של הים התיכון. תכנון הדירות מאפשר מבטים פתוחים לים וגמישות עיצובית מקסימאלית. קומת הגג נגישה גם היא לקהל הרחב  ובנוסף ממקומות בה פונקציות אנרגיה ירוקות – טורבינות רוח ותאים פותו וולטאים גמישים. המגדל מוקף בגן ירוק מזמין כאשר מתחת לפני הקרקע ממוקמת קומה טכנית ובה פונקציות ה BOH    ו450 מקומות חניה. אורחי המלון ודיירי המגדל נהנים ממעבר תת קרקעי לחוף על שלל הפוקנציות שתוכננו בו. המעבר מהווה גלריה לינארית לאומנות מודרנית.הפרויקט תוכנן בהשראת תנועת הגלים בים הפתוח. הוא תוכנן כחלק מהמרחב, קצותיו פתוחים וחזותו מקיימת דיאלוג דינאמי עם השמש. התכנון הוא ביטוי מופשט למושגים: עומק, קצוות פתוחים, רכות,  עוצמה, תנועה, קלילות, עוצמה, סדר, אקראיות, שקיפות, דיאלוג עם האור, עם הרוח…קצף הגלים… ד"ש ממחוזות רחוקים…  swell

מגדל מגורים ומלון | לימסול

2019 |  זכיה בתחרות בינאלומית, הן באדריכלות והן בעיצוב הפנים | קפריסין | הדמיות - אנדו | הפרויקט כולל מרחב ציבורי פתוח, מועדון חוף ובו מגוון פונקציות בילוי, ומגדל בן 32 קומות הכולל קומות מלון של מותג בינלאומי מוכר, קומות מגורים, ופונקציות ציבוריות ומסחריות כגון: לובי, לאונג' שטחי מסחר נרחבים, מסעדת שף, ברים, בתי קפה, אולמות ארועים/מרכז כנסים, מרכז עסקים, ספא חדר כושר, מגרשי סקווש, שתי בריכות לגונה ומועדון חוף.  בקומות 3-13 תמהיל של חדרי מלון כאשר כולם נהנים מנוף ישיר לים.  בקומותיו העליונות דירות איכותיות בגדלים שונים כאשר מכל דירה ודירה נשקף נוף עוצר נשימה של הים התיכון. תכנון הדירות מאפשר מבטים פתוחים לים וגמישות עיצובית מקסימאלית. קומת הגג נגישה גם היא לקהל הרחב  ובנוסף ממקומות בה פונקציות אנרגיה ירוקות – טורבינות רוח ותאים פותו וולטאים גמישים. המגדל מוקף בגן ירוק מזמין כאשר מתחת לפני הקרקע ממוקמת קומה טכנית ובה פונקציות ה BOH    ו450 מקומות חניה. אורחי המלון ודיירי המגדל נהנים ממעבר תת קרקעי לחוף על שלל הפוקנציות שתוכננו בו. המעבר מהווה גלריה לינארית לאומנות מודרנית.הפרויקט תוכנן בהשראת תנועת הגלים בים הפתוח. הוא תוכנן כחלק מהמרחב, קצותיו פתוחים וחזותו מקיימת דיאלוג דינאמי עם השמש. התכנון הוא ביטוי מופשט למושגים: עומק, קצוות פתוחים, רכות,  עוצמה, תנועה, קלילות, עוצמה, סדר, אקראיות, שקיפות, דיאלוג עם האור, עם הרוח…קצף הגלים… ד"ש ממחוזות רחוקים…  swell

← לפרויקט הבא