top of page

משרדי johnson & johnson

משרדי biosense webster (Israel) johnson&johnson

מיקום : יוקנעם

ניהול פרויקט: ירון – לוי ניהול פרויקטים cbre

צילום: עמית גושר

משרדי חברת הייטק אמריקאית. בשטח כ 3000 מ"ר. הפרויקט משתרע על קומה שלמה וכולל עמדות מחקר וניסוי, חללים משותפים, חדרי ישיבות ואימון, קפיטריה ואזורי פנאי.

באמצעות מערכת רפפות עץ  ורטקיליות, שילוב צמחיה טבעית (ביופיליה), וגוונים בהירים - נתנו מענה לבקשת המזמין לסביבת עבודה תחומה, פרטית ושקטה לצוותים השונים ובד בבד שימוש באור טבעי וקשר בין החללים

johnson & johnson offices

office: biosense webster (israel) johnson&johnson

location: Yokneam

project management: yaron - levy cbre project management

photography: amit gosher

the offices of an american hi-tech company. in an area of approximately 3000 square meters. the project covers an entire floor and includes research and experimental stations, common spaces, meeting and training rooms, a cafeteria and leisure areas.

through a system of vertical wooden louvers, a combination of natural vegetation (biophilia), and light shades - we responded to the client's request for a confined, private and quiet work environment for the various teams and at the same time the use of natural light and a connection between the spaces.

← Next Project
Previous Project →
bottom of page